Egy kolléga, akire mindig számíthatunk: A ZEISS Officelens szemüveglencse

A ZEISS Officelens szemüveglencsét kimondottan az irodai és számítógépes munkához optimalizáltuk, hogy szemének könnyebb legyen egy átlagos munkanap. A lencse segít koncentrálni és úgy dolgozni, hogy közben szeme nem fárad el.

ZEISS Officelens szemüveglencse. Előnyei röviden.

Az emberek általában 35 éves koruk körül veszik észre a változást: a számítógépes munka és a fókuszváltás (pl. a billentyűzetről a monitorra vagy a naptárról a telefonra) egyszer csak megterhelővé válik szemük számára. Ahhoz, hogy tisztán lássanak különböző távolságokra, gyakran észre sem veszik, és kényelmetlen testtartást vesznek fel, például előredőlnek vagy megemelik az állukat. A hátfájás és a nyaki fájdalmak, száraz vagy könnyes szemek csak néhány a lehetséges következmények közül. A ZEISS Officelens szemüveglencse segít megelőzni ezt a vizuális megterhelést. A munkahelyére jellemző egyedi vizuális igényei alapján alakítjuk ki, és az olvasó vagy progresszív szemüveggel ellentétben a számítógépes munkához szükséges minden távolságra optimalizáljuk.

 

Munkájához és szeméhez igazodik.

Optimális látás – nem csak a számítógép előtt ülve.

Legyen része kényelmes látásban az irodában. Függetlenül attól, hova néz. A ZEISS Officelens szemüveglencse közeli és köztes távolságra széles látómezőt biztosít, és az utolsó centiméterre pontosan a munkahelyén jelentkező igényekhez igazodik. Ezt a lencsét például a számítógépes munkatávolságához, az ügyfelével vagy munkatársával való beszélgetésnél felvett távolsághoz vagy a tökéletes olvasótávolsághoz optimalizáljuk, így szeme nem erőlködik, megfelelő testtartása pedig biztosított. A pozitív hatásokat még munka után is érezni fogja.

Fejfájás, hátfájás, kimerültség. Az olvasó- és a progresszív szemüveg nem mindig hatékony megoldás.

A normál olvasó- vagy progresszív szemüveg általában nem ideális számítógépes munkához, mivel a lencse adott területeit nem irodai munkához optimalizálták. Az olvasószemüveg, például, csak közelre biztosít optimális látást, de ez túl rövid távolság a számítógépes munkához vagy a dolgozóasztal egyéb területeihez. Progresszív szemüveggel azonban a viselő a lencse alsó részén át nézi a monitort, így az állát meg kell emelni ahhoz, hogy tisztán lássa a képernyőt. Mindkét szemüveg természetellenes testtartást eredményez ülés közben, így megfeszíti a hát és a vállak izmait, valamint fejfájást okoz.

Digitális látványvilág. Szemüveglencsék napkjaink munkáihoz.

Bármilyen kihívásra készen. A ZEISS Officelens szemüveglencsék a Digital Inside Technológiával speciálisan optimalizált olvasórészre támaszkodva gyors és kényelmes fókuszváltást tesznek lehetővé – például olyankor, amikor a mobiltelefonunk és a számítógép monitora között váltogatjuk tekintetünket. Ezek a lencsék nemcsak digitális készülékek használatakor biztosítanak megerőltetés nélküli, éles látást, hanem könyvek és magazinok olvasásakor is tökéletes látásélményt nyújtanak. Segítenek megelőzni a kényelmetlen fej- és testtartást, pihentetik a szemet és csökkentik a szemet érő digitális terhelést.

Akciónk: Zeiss Officelens ajándékba